Prijatelj mi je preporučio proizvode Corega, a ja sam, naravno, poslušala njegov savjet.

Samouvjeren život sa zubnom protezom

Stalno korištenje u kombinaciji s prirodnim promjenama oblika Vaših usta može dovesti do toga da zubna proteza pristaje lošije, što znači da ne dobivate najviše od nje.

Ako je zubna proteza labavo podešena, također može dovesti do ozbiljnih problema ako to ignorirate. Neka Vam Vaš stomatolog pregleda zubnu protezu barem jednom godišnje kako bi napravio potrebne prilagodbe.

Kada zubna proteza pristaje savršeno, osigurava potporu Vašoj čeljusti, ali ako olabavi, oblik Vašeg lica se može malo promijeniti i mogu se stvoriti bore na koži.

Posjetite svog stomatologa ako iskusite bilo što od navedenog:

  • bol ili nelagoda zbog zubne proteze
  • proteza stvara kliktajuće zvukove
  • otežano jedenje sa zubnom protezom
  • otežano pričanje sa zubnom protezom

Također se posavjetujte sa stomatologom ako zubna proteza izgleda iznošeno ili ružno ili ako je starija od 3 godine. Vaš će Vam stomatolog reći je li Vam potrebna nova zubna proteza ili ne.

Vodite brigu o oralnom zdravlju

Održavanje zubne proteze čistom i u dobroj formi je važan dio dana. Za razliku od zubnih pasta, Corega je posebno stvorena samo za zubne proteze, pruža svježinu, čisti temeljito bez ostavljanja ogrebotina u kojima bi se bakterije mogle sakriti i razvijati. Odaberite tablete za čišćenje zubnih proteza koje odgovaraju upravo Vama. Da biste saznali više o tome kako razviti jednostavnu, ali učinkovitu rutinu čišćenja, posjetite našu stranicu Dnevna rutina.

 

 

 

Hrana za um

Uobičajeno je da ljudi promijene prehranu kao rezultat prilagodbe na nošenje zubne proteze zahvaljujući problemima koje bi mogli iskusiti sa svojim zubima kao i tome da se osjećaju nesigurno dok jedu neke određene namirnice.

Corega Vam pomaže steći sigurnost tokom jela, pružajući dodatno učvršćivanje zubne proteze. Djelići hrane se također mogu zadržati u zubnoj protezi, stvarajući iritaciju i neugodnost. Corega stvara pečat koji djeliće hrane drži podalje od zubne proteze.

Navikavanje na zubnu protezu traje nekoliko mjeseci, a onda je većinu vremena ni ne primjećujete.

CHAD/CHPLD/0130/17, 11/17